Wat wij doen

Maatwerk interieur oplossingen

Van ontwerp tot uitvoering

Van badkamermeubel tot totaalinrichting

Hieronder een overzicht wat je van ons kunt verwachten.
Stumpf & van Dongen - maatwerk keukens - maatwerk kasten - maatwerk meubels - maatwerk rotterdam - maatwerk interieur
- 01

Particuliere interieurs

Van badkamermeubel tot totaalinrichting. Wij helpen graag bij het realiseren van jouw woonwensen. Met onze kennis van materialen adviseren wij graag en denken wij mee. Wij ondersteunen bij de ontwerpfase maar kunnen ook een bestaand ontwerp uitwerken. Neem gerust een kijkje op onze projectenpagina om inspiratie op te doen.
- 02

Keukens op maat

Een keuken die past bij jouw interieur stijl. Samen tekenen we het ontwerp uit, adviseren wij over het gebruik van materialen en gaan onze interieurbouwers en meubelmakers aan de slag om jouw maatwerk keuken te realiseren. Inspiratie op doen? Kijk bij onze projecten van maatwerk keukens die wij voor onze klanten hebben mogen realiseren.
- 03

Zakelijke interieurs

Stumpf & Van Dongen heeft enige jaren ervaring in het realiseren van bedrijfsinrichting en horeca-inrichtingen. Samen met interieurarchitecten weten wij concepten te vertalen naar een stijlvol en functioneel interieur. Een overzicht van onze projecten vind je op de projecten pagina.
- 04

Ontwerp

Regelmatig werken wij samen met interieurontwerpers en architecten om projecten te realiseren. Stumpf & Van Dongen heeft echter ook ervaring met het ontwerpen van meubels en totaalinrichtingen. Wel een idee maar nog geen ontwerp? Neem dan contact met ons op!
- 05

Advies

Onze jarenlange ervaring in meubelontwerp en interieurbouw, kennis van (nieuwe) materialen en technieken maakt ons een fijne sparringspartner. In een gesprek ben je verzekerd van een functioneel en reëel advies passend bij jouw ideeën en wensen.